Hej, vänd mig för den bästa Carpe Diem Beds-upplevelsen!

mars 2014

Fler läktarplatser i Falsterbo

april 15, 2015

Fler läktarplatser i Falsterbo

– I takt med att arrangemanget växer ökar trycket på fler läktarplatser, vilket vi självklart ser som något positivt. Förra året sålde biljetterna slut rekordsnabbt, så det finns ett stort behov för ytterligare en läktare säger Elisabeth von Schrowe, Event Director

Tunga namn till årets Nordea Masters

april 15, 2015

Tunga namn till årets Nordea Masters

Startfältet för 2015 års Nordea Masters börjar ta form.
Sedan tidigare är det ju klart att både Henrik Stenson och Thomas Björn kommer tillbaka till PGA National den 3-7 juni.

Nu är det klart att Stenson och Björn får sällskap av flera toppspelare. Den spanske publikfavoriten Miguel Angel Jimenez kommer tillbaka och det gör också fjolårsvinnaren Thongchai Jaidee, Victor Dubuisson, Torbjörn Olesen, Rafa Cabrera-Bello och Stephen Gallacher. Dessutom kommer Alexander Norén som vann tävlingen 2011.

Moments of Passion

februari 24, 2014

Moments of Passion

Ridsport engagerar både män och kvinnor i våra målgrupper och det är en stor sport med tradition som det är roligt att kunna vara med och sponsra, säger Jörgen Thuresson, VD för Carpe Diem Beds. Vi har sedan tidigare ett stort engagemang inom hästhoppning och har bland annat sponsrat ett ryttarteam under flera år. Detta sammantaget gör att jag känner att detta är helt varumärkesmässigt rätt för Carpe Diem och det kommer att ge oss en bra exponering, säger Jörgen Thuresson, VD för Carpe Diem Beds. Vi har sedan tidigare ett stort engagemang inom hästhoppning och har bland annat sponsrat ett ryttarteam under flera år. Detta sammantaget gör att jag känner att detta är helt varumärkesmässigt rätt för Carpe Diem och det kommer att ge oss en bra exponering både i Sverige och internationellt.

Henrik Stenson klar för Nordea Masters

februari 24, 2014

Henrik Stenson klar för Nordea Masters

Henrik Stenson är klar för Nordea Masters 2014. Tävlingen spelas för första gången på PGA National i Skåne.

– Det ska bli fantastiskt och underbart att spela i Sverige igen, det var tre år sedan nu.

Vi ses på banan!

Henrik Stenson årets Jerringpristagare!

februari 24, 2014

Henrik Stenson årets Jerringpristagare!

Vi gratulerar Henrik till de två välförtjänta utmärkelser han fick ta emot på Idrottsgalan för sina prestationer 2013. När expertjuryn från Svenska Idrottsakademin fick säga sitt valde de Henrik till årets manliga idrottare. Men minst lika stort kanske det är att även svenska folket la sin röst på Henrik när Jerringpristagaren utsågs. I en intervju i SVT:s Nyhetsmorgon dagen efter galan svarade Henrik bland annat på frågan:

Känslomässigt, om du skulle jämföra det här med att sätta sista putten i PGA-slutspelet?
– Det skiljer ju sig. Det går inte att jämföra men det kan vara mer nervöst på en gala och gå upp och hålla tal inför allihopa. Det skiljer sig absolut men absolut känner man lite extra puls när det ska annonseras, det går inte att komma ifrån.

Vi kunde redan i höstas lämna det glädjande beskedet att Henrik kommer att spela Nordea Masters 2014. Välkomna att följa Henriks prestationer under Nordea Masters på PGA Nationals den 29 maj till den 1 juni.

Anna Kjellberg vann i USA

juli 16, 2013

Anna Kjellberg vann i USA

Anna Kjellberg och hennes besättning vann på söndagskvällen den prestigefyllda matchracing-regattan i New York, den fjärde deltävlingen i den nystartade världscupen i segling.
En seger i grundomgången tidigare i veckan grundlade segern då finalen mot brittiska Lucy Macgregor avbröts på grund av för svag vind.

”Jag är så glad att jag fick styra en båt med ett så himla bra gäng. Kommunikation, trim, taktik, starter — allt har fungerat så bra”, säger Kjellberg i ett pressmeddelande.

Kjellberg och hennes besättning är tvåa i totalställningen efter Macgregor. Den femte och avslutande världscupstävlingen sker i svenska Lysekil den 5—10 augusti.

Svenska hopplaget är uttaget

juli 9, 2013

Svenska hopplaget är uttaget

Nu är det svenska hopplaget uttaget till Furusiyya FEI Nations Cup Division 1, nationshoppningen, i Falsterbo.

I laget ingår:
Emma Emanuelsson/Titan,
Jens Fredricson/Lunatic
Malin Baryard Johnsson/Baltimore 1178
Peder Fredricson/H&M Cash In
Rolf-Göran Bengtsson/Casall Ask

Nationshoppningen rids på fredag 12 juli med start 14:30.
Sverige, som i år tillhör division 2, får inte räkna några poäng i Falsterbo men vill gärna återupprepa fjolårets seger på hemmaplan.

Deltagande lag:
Danmark
Frankrike
Tyskland
Italien
Holland
Schweiz
Spanien
Sverige
Ukraina

Femte bäst i världen

juni 10, 2013

Femte bäst i världen

Förra veckan avgjordes VM i matchracing Sydkorea. Efter spännande och slitsamma dagar med flera tuffa matcher slutade Team Anna Kjellberg på femte plats.

Det var det nya teamets första tävling tillsammans och Carpe Diem Beds of Sweden står som stolt sponsor över världens femte bästa team!
Nu fortsätter träningen på hemmaplan inför spännande race i Match Cup Sweden på Marstrand 1-6 juli.

Se Malin i Falsterbo!

juni 1, 2013

Se Malin i Falsterbo!

Carpe Diem Beds egen toppryttare Malin Trollnäs med hästen Giljandro van den Bosrand var först ut att kvalificera sig till Falsterbo Horseware 7-års championat i hoppning.

Grattis Malin!

Team Anna Kjellberg till Lysekil

maj 29, 2013

Team Anna Kjellberg till Lysekil

Titelförsvarande danskan Camilla Ulrikkeholm är en av världsstjärnorna som redan har accepterat inbjudan till årets Lysekil Women’s Match. Hon får sällskap i startfältet av brittiska OS-deltagaren Lucy Macgregor, nyzeeländskan Claudia Pierce och unga stjärnskottet Alexa Bezel från Schweiz (tvåa i Lysekil 2012). Från Göteborgs Kungliga SS har Caroline Sylvan och Sveriges OS-representant Anna Kjellberg också tackat ja:
– Vi ska segla alla tävlingarna i nya Women’s International Match Racing Series, säger Kjellberg.
– Konkurrensen är tuff, men vi siktar på ännu en seger i Lysekil, kommenterar Camilla Ulrikkeholm.

WELCOME

We can see that you are browsing from the US. Is this correct?

YES, continue to visit the US No, take me back to Europe