Hej, vänd mig för den bästa Carpe Diem Beds-upplevelsen!

Om Carpe Diem Beds

EN GOD NATTS SÖMN
Sömnen är direkt avgörande för hur du mår under din vakna tid. En god natts sömn ger kroppen återhämtning och alla stadier i sömncykeln behövs för att du ska vakna pigg och utvilad. Djupsömn vitaliserar kroppen och drömsömnen rensar hjärnan. Dessutom ska sängen vara tryckavlastande, då slipper du blodcirkulationsstörningar. Det gör din säng otroligt viktig. Det vet våra skickliga hantverkare. De utför ett detaljerat arbete med noggranna kontroller efter varje monteringsmoment. Varje komponent i våra sängar är tillverkad av material med högsta kvalitet: ramar i svensk furu, bolster i bomullstyg/ulltyg och bäddmadrasser med stoppning av talalaylatex, ull och bomull.

Allt är noga utvalt för att passa Carpe Diem Beds sängar och ge dig goda dagar.

GENUINT HANTVERK
Varje hantverkare signerar sin färdigställda säng och vi lämnar 20 års garanti mot fjäder- och rambrott. På våra justerbara sängar lämnar vi 10 års garanti på motordelen. Men din sköna säng från Carpe Diem Beds kommer med stor  sannolikhet att skänka njutning åt ditt liv betydligt längre tid än så.

Om du en gång har blivit van vid en säng från Carpe Diem Beds nöjer du dig inte med något annat.

SVANENMÄRKTA SÄNGAR
våra sängmodeller är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi uppfyller de krav som Svanen har angående miljöpåverkan under sängarnas hela livscykel. Inget trä till sängarna får hämtas från skyddsvärda skogar, utan måste komma från miljögodkända skogsbruk. Vi agerar med hänsyn till miljön hela vägen från skogen till sovrummet. Våra Svanenmärkta sängar har genomgående hög kvalitet och står för miljöbesparande och en hållbar konsumtion.

Så i en säng från Carpe Diem Beds kan du verkligen sova med gott samvete.

OM CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN
Carpe Diem Beds of Sweden är en av Sveriges främsta sängproducenter och startades 1995. Både huvudkontor och tillverkning finns i Lysekil på västkusten i Sverige. Våra sängar och tillbehör finns hos återförsäljare i ett tjugotal länder. Med andra ord, Carpe Diem Beds ger många människor runt om i världen goda dagar.

Carpe Diem Beds of Sweden, a part of the HILDING ANDERS family.