Hej, vänd mig för den bästa Carpe Diem Beds-upplevelsen!

Hotell

Varje natts sömn är unik. Precis som du.

För att kunna erbjuda så många människor som möjligt en god natts sömn har vi ett helt unikt sängsortiment för hotell och inredare runt om i världen.

Här har ditt välbefinnande högsta prioritet. Du vaknar utvilad efter en god natts sömn. Med lugn i sinnet och kroppen laddad av ny energi. Du presterar mer. Skrattar mer. Du får kraft att tackla nya utmaningar och njuta av det oförväntade. Tänk på ditt rum som en oas av lugn, en stressfri zon. Med utrymme för begrundan. För dina drömmar. Eller som en plats att bara vara.

Du är unik, och ska behandlas därefter. Förvänta dig ett vänligt mottagande och service med ett leende på läpparna. På de hotell som har våra sängar sätter vi stor vikt vid att personalen är engagerade och dedikerade för att ge dig en förstklassig vistelse. De garanterar ett boende som värmer hjärtat och lugnar din själ.

Funderar du på att köpa ny säng, men har ännu inte har bestämt dig för vilken säng du vill ha? Då kan vi hjälpa dig att fatta ett beslut. Vi erbjuder dig att prova på en natt i en Carpe Diem-säng, så att du får uppleva känslan av att sova gott och vakna pigg och utvilad, innan du bestämmer dig.

Kontakta din närmsta återförsäljare för att ta del av erbjudandet och för att se vilka hotell som medverkar. I samarbete med utvalda hotell i Sverige har vi ett antal hotellrum, utrustade med Carpe Diems sängar som ger goda dagar.