Carpe_Diem_Beds_logo_A_Black_RGB_254px Carpe_Diem_Beds_logo_A_White_RGB_254px

Policy för bearbetning av personuppgifter

Det är Hilding Anders mål att alla personer vilkas personuppgifter bearbetas av Hilding Anders alltid ska känna sig säkra på att personens integritet respekteras och att vederbörlig omsorg har vidtagits avseende hans eller hennes personuppgifter.

Hilding Anders följer nationella personuppgiftslagar som kontrollerar insamling och användning av data som avser personuppgifter, t.ex. General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679. GDPR styr bearbetningen av personuppgifter och gäller de flesta aktiviteter som Hilding Anders utför.

INFORMATION – PERSONUPPGIFTER

Personuppgifter, inklusive data som namn och adress som du lämnar till Hilding Anders, bearbetas manuellt samt av datorer. De personuppgifter du lämnar kommer att bearbetas för att tillhandahålla den information och de tjänster du begär samt för uppföljning av marknadsföring och försäljning/produktutveckling.

Alla besök på Hilding Anders webbplatser leder till registrering av den IP-adress som använts för sådan åtkomst. Vi använder även IP-adresser för att mäta användningen av Hilding Anders webbplatser. (En IP-adress är ett unikt nummer som gör det möjligt att ibland identifiera en användares anslutning till internet och den tillhandahålls automatiskt av din webbläsare varje gång du besöker en webbplats.) En sådan mätning kan också inkludera insamling av information om hur du använder webbplatsen och kan också inkludera övervakning av webbplatsanvändning för att förbättra densamma, för att individualisera din upplevelse genom att skräddarsy det innehåll du ser, för att optimera din upplevelse och för att fastställa användningsfrekvens. Vi kan också göra statistiska analyser av insamlade data.

Kontakta oss om du har frågor avseende vår bearbetning av personuppgifter.

Cookies på Carpe Diem Beds webbplats

Carpe Diem Beds använder cookies för att säkerställa att du får bästa tänkbara upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats, antar vi att du accepterar alla cookies på Carpe Diem Beds webbplats. Du kan när som helst ändra inställningarna för cookies. Läs mer.